OpenStackAanbieders

voor Nederland | België | Luxemburg

OpenStack

OpenStack is het meest robuuste en krachtige software platform voor het bouwen en in gebruik nemen van een Cloudinfrastructuur. OpenStack is een wereldwijde samenwerking van ontwikkelaars en technici voor een allesomvattend open source cloud computing-platform voor publieke, private en hybride clouds. De samenwerking is gestart door Rackspace Hosting en NASA op basis van hun eigen ervaringen en technologieën. Het doel is dat iedere organisatie een eigen, goed te beheren cloud in kan richten op standaard hardware. Rackspace Hosting en NASA besloten de technologie te doneren aan de open source-gemeenschap, omdat ze ervan overtuigd zijn dat een open ontwikkelmodel de enige manier is om standaarden voor cloud-infrastructuur te realiseren, de vrees voor ‘vendor lock-in’ weg te nemen en een groot netwerk te bouwen dat de grenzen tussen verschillende aanbieders overschrijdt.

OpenStack is open source | open ontworpen | open ontwikkeld door een open gemeenschap.

Fairbanks

Fairbanks helpt organisaties hun slagkracht te vergroten. Door stabiel werkende en innovatieve cloud oplossingen in te richten en te ondersteunen. We ontwerpen en bouwen de beste OpenStack cloud voor uw unieke wensen – en daarna ondersteunen we u met training en support. Wij beschikken over de grootste bron van cloud expertise in de Benelux en worden gedreven door de kracht van open source innovaties. Wij helpen hosting bedrijven, media- en entertainment, dienstverleners, shared service centers en eigenlijk alle innovatie bewuste ondernemingen en middelgrote bedrijven met een robuuste cloud-infrastructuur.

We zijn voor bedrijven in de Nederlandse markt een baken op het gebied van cloud-oplossingen. Voor internationale leveranciers, bieden wij lokale aanwezigheid en contact met de klant.

Ubuntu

Canonical heeft als missie om open source software voor iedereen beschikbaar te maken. Uitgangspunt is dat open source de beste basis is voor innovaties. Canonical helpt overheden en bedrijven wereldwijd met de inrichting, het beheer en support op hun Ubuntu implementatie.

Veritas

Veritas Technologies Corporation ondersteunt organisaties om de waarde van hun informatie te ontgrendelen, door oplossingen te bieden die zijn ontworpen voor ‘s werelds grootste en meest complexe samengestelde omgevingen.

VMWare

VMWare is toonaangevend in virtualisatie. VMWare vereenvoudigt IT en stroomlijnt beheer. Bedrijven worden meer wendbaar, efficiënt en winstgevend. Doelstelling is de IT diensten van een bedrijf op elk moment, op elke plaats en op elk apparaat te kunnen leveren.

Meer details

Software – en in het bijzonder applicaties – vormen het hart van de digitale transformatie. IT infrastructuur moet de applicatie optimaal ondersteunen en met VMware technologie kunnen organisaties een digitaal platform realiseren die web-scale application delivery mogelijk maakt. Onze aanpak van de op software gebaseerde architectuur helpt uw organisatie – ongeacht de omvang of industrie sector – om bestaande legacy data center virtualisatie technologie te combineren met nieuwe cloud-native technologieën zoals OpenStack. Hiermee worden organisaties in staat gesteld naast bestaande traditionele enterprise applicaties, ook nieuwe cloud-native applicaties op dezelfde infrastructuur te draaien on premise of in de Cloud. Terwijl IT door policies en governance de volledige controle behoudt, kunnen IT professionals en ontwikkelaars dezelfde tools blijven gebruiken die ze gewend zijn en waarmee ze productief zijn. Met VMware benutten organisaties het volle potentieel van de interne data, kunnen ze adequaat trends analyseren en ontwikkeling en vermarkten van nieuwe applicaties significant versnellen. Met VMware Integrated OpenStack hebben IT afdelingen de middelen om – met behulp van de bestaande VMware infrastructuur – snel en eenvoudig een productie-geschikte Openstack omgeving inrichten en beheren. Naast een kortere ontwikkel en uitrol tijd van applicaties, helpt VMware ook lagere acquisitie en provisioning kosten van daadwerkelijke hardware te realiseren.

Sluiten

Dell

Dell ondersteunt overheden, bedrijven en mensen overal ter wereld met nieuwe technologieën om hun ambities te realiseren. Hiervoor werkt Dell samen met toonaangevende technologieleveranciers en fabrikanten. Door deze partnerschappen kennen de oplossingen van Dell een brede oriëntatie.

NetApp

Toonaangevende organisaties over de hele wereld rekenen op NetApp voor software, systemen en services waarmee ze hun data kunnen beheren en opslaan. We helpen ondernemingen en serviceproviders hun IT-omgevingen te ontwerpen, implementeren en ontwikkelen. Klanten profiteren ook van onze open samenwerking met andere technologische leiders om de specifieke oplossingen te creëren die zij nodig hebben.

Tintri

Tintri is de enige leverancier van VM-aware storage inclusief een unieke integratie met OpenStack die het mogelijk maakt per VM/Volume end-to-end (host/netwerk/storage) performance inzichtelijk te maken en policies als snapshots, clones en QoS per Volume in te stellen. Tintri’s Cinder driver is sinds de Liberty release integraal onderdeel van OpenStack en separaat te downloaden voor de Juno and Kilo releases.

HPE

HPE wil groeien door middel van innovaties. Met de focus op ‘cloud’, ‘security’ en ‘big data’. HPE weet dat open standaarden de basis zijn voor het produceren van effectieve en innovatieve cloud oplossingen. Dat is de reden waarom we onze strategie hebben afgestemd op OpenStack technologie.

SUSE

SUSE is de eerste leverancier van een zakelijke Linux distro en levert daarmee al 20 jaar het meest breed inzetbare platform voor bedrijf kritische systemen. Samen met een ongeëvenaard partnernetwerk en duurzame relaties, innoveert SUSE om een waardevolle bijdrage te leveren aan de successen van haar klanten.

Nuage Networks

Nuage Networks is de enige SDN partij die één centrale SDN controller én één netwerk Policy kan bieden voor datacenter cloud-netwerken, de enterprise wide area network (WAN) én publieke cloud providers.

Meer details

Nuage Networks is de enige SDN partij die één centrale SDN controller én één netwerk Policy kan bieden voor datacenter cloud-netwerken, de enterprise wide area network (WAN) én publieke cloud providers. Voor Global 2000 organisaties, zoals in de financiële dienstverlening, gezondheidszorg en technologie, bieden wij automatisering van IT services en netwerk-optimalisatie, dit met de schaalbaarheid van een carrier-grade netwerk voor iedere OpenStack-implementatie. Voor cloud service providers, levert Nuage Networks software-defined WAN-netwerken (SD-WAN) voor de nieuwe generatie van de VPN-diensten. Dit wordt gedaan met hoge beschikbaarheid tegen lagere kosten en in minder tijd, en op basis van flexibele goedkopere netwerk platforms. Nuage Networks biedt ook geavanceerde netwerkbeveiliging, we vereenvoudigen de complexe security modellen in de Cloud en integreren met toonaangevende beveiligingsoplossingen (best-of-breed) zoals Palo Alto Networks, Check Point, Fortinet en nog veel meer.

Eindgebruikers verwachten dat private cloud-diensten net zo krachtig zijn als die van grote publieke clouds zijn. Helaas, de beperkingen van het netwerk hinderen flexibiliteit. Nuage Networks Virtualized Services Platform (VSP) verenigt virtualisatie-omgevingen (zoals VMware, KVM en Docker), Cloud Management Software (zoals OpenStack) en (niet-gevirtualiseerde) hardware (bare metal) tot een samenhangend geheel in een flexibel cloud-netwerk. Software Defined Networking van Nuage Networks haal je het beste van twee werelden in huis- snelle response en open keuze.

Sluiten

Arista

Arista Networks levert software gedreven cloud netwerk oplossingen voor grote datacenters en computeromgevingen. Met oplossingen die netwerk architecturen herdefiniëren, netwerken schaalbaar maken en de prijs/ prestatie van datacenter-netwerken drastisch veranderen.

Edgecore Networks

Edgecore is aan dochterbedrijf van Accton Technology, een leider op het gebied van ODM (original design manufacturer).

Meer details

Edgecore levert wereldwijd netwerk hardware voor bedrade en draadloze netwerkoplossingen via channel partners en system integrators. De producten verspreid voor Data Center, Service Provider, Enterprise and SMB klanten. Daarnaast loopt Edgecore voorop op het gebied van open networking met producten voor 1GbE, 10GbE, 25GbE, 40GbE, 50GbE en 100GbE en deze producten zijn OCP gecertificeerd. Dit maakt het gebruik van de hardware in cominatie met onafhankelijke NOS en SDN software mogelijk. Voor meer informatie, ga naar www.Edge-Core.com

Sluiten

Cumulus Networks

Cumulus Linux is een netwerk besturingssysteem voor bare metal switches. De voordelen zijn lagere capex en opex. De capex is lager aangezien er een uitgebreide keuze is aan bare metal switches. Op het operationale vlak is het voordeel dat je heel flexibel je bestaande datacenter tools kan gebruiken om je netwerk te automatiseren, te monitoren of te orkestreren.

 

Meer details

Cumulus Networks is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een flexibel, open netwerk in het datacenter. Aangezien Cumulus Linux een pure Linux distributie is, bieden wij u een open framework zonder bedrijfseigen API’s of protocollen die nodig zijn voor gesloten netwerk besturingssystemen. De kernfilosofie van Cumulus Networks is open netwerken uit te breiden tot de OpenStack community, zodat klanten dezelfde ontwerp principes op het netwerk kunnen toepassen zoals reeds toegepast op servers en storage. Met Cumulus Linux kunt u dezelfde toolsets zoals oa Puppet, Ansible, Chef,…. benutten voor het automatiseren van je netwerk switches.

Sluiten

Supermicro

Super Micro Computer is wereldwijd leider in high-performance, high-efficiency-server technologie. Super Micro innoveert continu en biedt een breed scala van modulaire componenten voor de bouw van energie-efficiënte, toepassingsgerichte geoptimaliseerde, hardware.

Avi Networks

Avi Networks voorziet de flexibiliteit van ‘public cloud’ voor  de loadbalancing behoeften van uw kritische applicaties, inclusief analyse van de applicaties en het netwerk, voorspelbare en automatische schaalbaarheid, micro-segmentatie en self-service IT in private en publieke cloud. In tegenstelling tot traditionele ADC’s, die aanleiding geven tot aankoop van overcapaciteit, levert het Avi Vantage Platform flexibele en software defined applicatie ondersteunende diensten die de behoeften van next generation  datacenter architecturen invullen.

Brocade

Brocade is een toonaangevende fabrikant van high performance netwerk switches, routers, security, SDN en applicatie delivery controller oplossingen voor de enterprise en service provider markt. Tegenwoordig breidt Brocade zijn bewezen datacenter expertise uit over het gehele netwerk met open, virtuele en doeltreffende oplossingen gebouwd voor consolidatie, virtualisatie en cloud computing. Brocade heeft het OpenStack platform omarmd om multivendor en system-to-system interoperabiliteit voor cloud-netwerkomgevingen te promoten.

Rackspace

Rackspace is de marktleider in hybride clouds en grondlegger van OpenStack. Het bedrijf levert hostingservices op enterprise-niveau aan bedrijven van alle soorten en maten, overal ter wereld, ook in Nederland. Centraal hierin staat de ondersteuning door onze bekroonde Fanatical Support.

StorPool

StorPool gelooft dat dataopslag eenvoudiger, goedkoper en efficiënter moeten kunnen. En dat de beste manier daarvoor is om intelligente software te draaien op standaard servers. Zeker om publieke en private cloud omgevingen te voorzien van opslag capaciteit.

IBM

IBM is een wereldwijde leider in private, publieke en hybride cloud-oplossingen. IBM biedt een geïntegreerde familie van cloud-technologieën gebaseerd op open standaarden voor het snel opbouwen en schaal vergroten van  private – en hybride clouds. Centraal hierin staat OpenStack.

Nexenta

Nexenta is toonaangevend op het gebied van Software Defined Storage oplossingen. Het realiseren van de ‘echte’ Software Defined Data Center is de grootste uitdaging in de huidige IT; van ‘rich-media-driven’ Social Media tot Big Data; van Internet of Things tot mobiliteit via de Cloud.

Midokura

De visie van Midokura is meer flexibiliteit, aanpassingsvermogen en maatwerk in netwerk infrastructuren mogelijk maken. Door virtualisatie van het netwerk wordt het netwerk softwarematig aangestuurd en beheerd. Hiermee komen de beperkingen en beheerlast van een fysiek netwerk te vervallen. 

PLUMgrid

PLUMgrid biedt een beveiligde, virtuele netwerk infrastructuur aan voor private en publieke clouds. PLUMgrid is opgericht in 2011 en heeft het hoofdkantoor in Sunnyvale, Californië. Meer informatie over PLUMgrid OpenStack Networking Suite, het PLUMgrid Platform, Virtual Domains en IO VisorTM is te vinden op www.plumgrid.com.

Meer details

PLUMgrid ONS is een product dat zich richt op klanten die grote OpenStack Clouds ontwikkelen voor productie doeleinden. Het voorziet in een overzichtelijk pakket aan functionaliteiten voor een dynamisch, virtueel productienetwerk. Hierbij valt te denken aan L2-L3 services, NAT, beveiligingsprofielen en services op het terrein van DHCP/DNS.

PLUMgrid ONS is ontwikkeld om een schaalbaar netwerk aan te bieden met een infrastructuur die veel mogelijkheden kent om o.a. de volgende oplossingen voor klanten te bouwen:

  • Platform as a Service maakt het mogelijk om verschillende delen van een toepassing veilig te isoleren en op te delen zonder dat wijzigingen in het fysieke netwerk nodig zijn door specifiek gebruik van network topology.
  • Retail Cloud biedt de mogelijkheid om de infrastructuur van het netwerk  eenvoudig  aan te passen op basis van vraag en aanbod door snel virtuele domeinen te starten volgens de applicatie template. Bovendien levert het volledig geschaalde en gedistribueerde geavanceerde netwerkdiensten zoals NAT.
  • Communicatie as a Service vermindert aanzienlijk de tijd die nodig is om nieuwe klanten in te voeren door het proces te automatiseren voor het aanmaken van nieuwe virtuele domeinen van zowel PLUMgrid als andere virtuele netwerk leveranciers.

PLUMgrid ONS is een speciaal samengesteld software pakket voor hybride datacenters dat hen terabits aan uitbreidingscapaciteit biedt en mogelijkheden om een beveiligde scheiding op basis van beleidsregels aan te brengen tussen de verschillende huurders. Daarnaast heeft de software een zelf herstellend vermogen en geeft het gebruikers de mogelijkheid om private virtuele domeinen te creëren. De OpenStack Compatibility is gewaarborgd. Meer info is te vinden op: http://www.plumgrid.com/product/overview/

Sluiten

Intel

In 1968, hebben twee wetenschappers, Robert Noyce en Gordon Moore, Intel opgericht met een visie voor halfgeleider geheugenproducten. Intel is een bedrijf dat zich specialiseert in het maken van chips, moederborden, software en andere componenten van computers, computernetwerken en communicatiesystemen. Intel is vooral bekend van de microprocessoren waarvan Intel in 1971 de allereerste in de wereld introduceerde en die inmiddels in de meeste hedendaagse personal computers zitten.

Previder

Previder biedt hybride cloudoplossingen voor de hosting van bedrijfskritische applicaties. Private cloud, hosted cloud en hyperscale cloud kunnen daarbij optimaal met elkaar worden gecombineerd. Met eigen high-end datacenters en connectiviteit worden de platformen met elkaar verbonden. Wij bieden een persoonlijke aanpak bij het ontwerp, implementatie en beheer.