OpenStackAanbieders

voor Nederland | België | Luxemburg

Nuage Networks

Nuage Networks is de enige SDN partij die één centrale SDN controller én één netwerk Policy kan bieden voor datacenter cloud-netwerken, de enterprise wide area network (WAN) én publieke cloud providers.

Nuage Networks is de enige SDN partij die één centrale SDN controller én één netwerk Policy kan bieden voor datacenter cloud-netwerken, de enterprise wide area network (WAN) én publieke cloud providers. Voor Global 2000 organisaties, zoals in de financiële dienstverlening, gezondheidszorg en technologie, bieden wij automatisering van IT services en netwerk-optimalisatie, dit met de schaalbaarheid van een carrier-grade netwerk voor iedere OpenStack-implementatie. Voor cloud service providers, levert Nuage Networks software-defined WAN-netwerken (SD-WAN) voor de nieuwe generatie van de VPN-diensten. Dit wordt gedaan met hoge beschikbaarheid tegen lagere kosten en in minder tijd, en op basis van flexibele goedkopere netwerk platforms. Nuage Networks biedt ook geavanceerde netwerkbeveiliging, we vereenvoudigen de complexe security modellen in de Cloud en integreren met toonaangevende beveiligingsoplossingen (best-of-breed) zoals Palo Alto Networks, Check Point, Fortinet en nog veel meer.

Eindgebruikers verwachten dat private cloud-diensten net zo krachtig zijn als die van grote publieke clouds zijn. Helaas, de beperkingen van het netwerk hinderen flexibiliteit. Nuage Networks Virtualized Services Platform (VSP) verenigt virtualisatie-omgevingen (zoals VMware, KVM en Docker), Cloud Management Software (zoals OpenStack) en (niet-gevirtualiseerde) hardware (bare metal) tot een samenhangend geheel in een flexibel cloud-netwerk. Software Defined Networking van Nuage Networks haal je het beste van twee werelden in huis- snelle response en open keuze.