OpenStackAanbieders

voor Nederland | België | Luxemburg

PLUMgrid

PLUMgrid biedt een beveiligde, virtuele netwerk infrastructuur aan voor private en publieke clouds. PLUMgrid is opgericht in 2011 en heeft het hoofdkantoor in Sunnyvale, Californië. Meer informatie over PLUMgrid OpenStack Networking Suite, het PLUMgrid Platform, Virtual Domains en IO VisorTM is te vinden op www.plumgrid.com.

PLUMgrid ONS is een product dat zich richt op klanten die grote OpenStack Clouds ontwikkelen voor productie doeleinden. Het voorziet in een overzichtelijk pakket aan functionaliteiten voor een dynamisch, virtueel productienetwerk. Hierbij valt te denken aan L2-L3 services, NAT, beveiligingsprofielen en services op het terrein van DHCP/DNS.

PLUMgrid ONS is ontwikkeld om een schaalbaar netwerk aan te bieden met een infrastructuur die veel mogelijkheden kent om o.a. de volgende oplossingen voor klanten te bouwen:

  • Platform as a Service maakt het mogelijk om verschillende delen van een toepassing veilig te isoleren en op te delen zonder dat wijzigingen in het fysieke netwerk nodig zijn door specifiek gebruik van network topology.
  • Retail Cloud biedt de mogelijkheid om de infrastructuur van het netwerk  eenvoudig  aan te passen op basis van vraag en aanbod door snel virtuele domeinen te starten volgens de applicatie template. Bovendien levert het volledig geschaalde en gedistribueerde geavanceerde netwerkdiensten zoals NAT.
  • Communicatie as a Service vermindert aanzienlijk de tijd die nodig is om nieuwe klanten in te voeren door het proces te automatiseren voor het aanmaken van nieuwe virtuele domeinen van zowel PLUMgrid als andere virtuele netwerk leveranciers.

PLUMgrid ONS is een speciaal samengesteld software pakket voor hybride datacenters dat hen terabits aan uitbreidingscapaciteit biedt en mogelijkheden om een beveiligde scheiding op basis van beleidsregels aan te brengen tussen de verschillende huurders. Daarnaast heeft de software een zelf herstellend vermogen en geeft het gebruikers de mogelijkheid om private virtuele domeinen te creëren. De OpenStack Compatibility is gewaarborgd. Meer info is te vinden op: http://www.plumgrid.com/product/overview/