OpenStackAanbieders

voor Nederland | België | Luxemburg

Ubuntu

Ubuntu Advantage voor Ubuntu Server biedt management, onderhoud, juridische zekerheid en ondersteuning. Het omvat het Landscape managementsysteem dat zorgt voor eenvoudig patch en packages beheer, monitoring en automatisering.

VMWare

‘VMWare Integrated OpenStack’ is een snelle en eenvoudige manier om OpenStack klaar te maken voor gebruik in productie omgevingen waarbij optimaal gebruik worden gemaakt van reeds gedane investeringen in VMWare.

Software – en in het bijzonder applicaties – vormen het hart van de digitale transformatie. IT infrastructuur moet de applicatie optimaal ondersteunen en met VMware technologie kunnen organisaties een digitaal platform realiseren die web-scale application delivery mogelijk maakt. Onze aanpak van de op software gebaseerde architectuur helpt uw organisatie – ongeacht de omvang of industrie sector – om bestaande legacy data center virtualisatie technologie te combineren met nieuwe cloud-native technologieën zoals OpenStack. Hiermee worden organisaties in staat gesteld naast bestaande traditionele enterprise applicaties, ook nieuwe cloud-native applicaties op dezelfde infrastructuur te draaien on premise of in de Cloud. Terwijl IT door policies en governance de volledige controle behoudt, kunnen IT professionals en ontwikkelaars dezelfde tools blijven gebruiken die ze gewend zijn en waarmee ze productief zijn. Met VMware benutten organisaties het volle potentieel van de interne data, kunnen ze adequaat trends analyseren en ontwikkeling en vermarkten van nieuwe applicaties significant versnellen. Met VMware Integrated OpenStack hebben IT afdelingen de middelen om – met behulp van de bestaande VMware infrastructuur – snel en eenvoudig een productie-geschikte Openstack omgeving inrichten en beheren. Naast een kortere ontwikkel en uitrol tijd van applicaties, helpt VMware ook lagere acquisitie en provisioning kosten van daadwerkelijke hardware te realiseren.

Nuage Networks

Nuage Networks is de enige SDN partij die één centrale SDN controller én één netwerk Policy kan bieden voor datacenter cloud-netwerken, de enterprise wide area network (WAN) én publieke cloud providers. Voor Global 2000 organisaties, zoals in de financiële dienstverlening, gezondheidszorg en technologie, bieden wij automatisering van IT services en netwerk-optimalisatie, dit met de schaalbaarheid van een carrier-grade netwerk voor iedere OpenStack-implementatie. Voor cloud service providers, levert Nuage Networks software-defined WAN-netwerken (SD-WAN) voor de nieuwe generatie van de VPN-diensten. Dit wordt gedaan met hoge beschikbaarheid tegen lagere kosten en in minder tijd, en op basis van flexibele goedkopere netwerk platforms. Nuage Networks biedt ook geavanceerde netwerkbeveiliging, we vereenvoudigen de complexe security modellen in de Cloud en integreren met toonaangevende beveiligingsoplossingen (best-of-breed) zoals Palo Alto Networks, Check Point, Fortinet en nog veel meer.

Eindgebruikers verwachten dat private cloud-diensten net zo krachtig zijn als die van grote publieke clouds zijn. Helaas, de beperkingen van het netwerk hinderen flexibiliteit. Nuage Networks Virtualized Services Platform (VSP) verenigt virtualisatie-omgevingen (zoals VMware, KVM en Docker), Cloud Management Software (zoals OpenStack) en (niet-gevirtualiseerde) hardware (bare metal) tot een samenhangend geheel in een flexibel cloud-netwerk. Software Defined Networking van Nuage Networks haal je het beste van twee werelden in huis- snelle response en open keuze.

Edgecore Networks

Edgecore is aan dochterbedrijf van Accton Technology, een leider op het gebied van ODM (original design manufacturer). Edgecore levert wereldwijd netwerk hardware voor bedrade en draadloze netwerkoplossingen via channel partners en system integrators. De producten verspreid voor Data Center, Service Provider, Enterprise and SMB klanten. Daarnaast loopt Edgecore voorop op het gebied van open networking met producten voor 1GbE, 10GbE, 25GbE, 40GbE, 50GbE en 100GbE en deze producten zijn OCP gecertificeerd. Dit maakt het gebruik van de hardware in cominatie met onafhankelijke NOS en SDN software mogelijk. Voor meer informatie, ga naar www.Edge-Core.com

Cumulus Networks

Cumulus Networks is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een flexibel, open netwerk in het datacenter. Aangezien Cumulus Linux een pure Linux distributie is, bieden wij u een open framework zonder bedrijfseigen API’s of protocollen die nodig zijn voor gesloten netwerk besturingssystemen. De kernfilosofie van Cumulus Networks is open netwerken uit te breiden tot de OpenStack community, zodat klanten dezelfde ontwerp principes op het netwerk kunnen toepassen zoals reeds toegepast op servers en storage. Met Cumulus Linux kunt u dezelfde toolsets zoals oa Puppet, Ansible, Chef,…. benutten voor het automatiseren van je netwerk switches.

Brocade

Brocade is een toonaangevende fabrikant van high performance netwerk switches, routers, security, SDN en applicatie delivery controller oplossingen voor de enterprise en service provider markt. Tegenwoordig breidt Brocade zijn bewezen datacenter expertise uit over het gehele netwerk met open, virtuele en doeltreffende oplossingen gebouwd voor consolidatie, virtualisatie en cloud computing. Brocade heeft het OpenStack platform omarmd om multivendor en system-to-system interoperabiliteit voor cloud-netwerkomgevingen te promoten.

Brocade ondersteunt OpenStack op 3 manieren:

  • Het Brocade datacenter portfolio levert inzicht,schaalbaarheid en aanpasbaarheid aan het continu veranderende netwerk in OpenStack omgevingen
  • Brocade zet zijn datacenter networking expertise in om bij te dragen aan de verbeterde architectuur van het OpenStack framework
  • Brocade heeft samenwerkingsverbanden met OpenStack-leveranciers zoals RedHat en Mirantis om een full-service, gebruiksvriendelijke omgeving te creëren voor het On-Demand Data Center van Brocade.

StorPool

StorPool is software voor een gedistribueerde dataopslag op standaard servers. StorPool wordt geïnstalleerd op elke server en bundelt zowel de snelheid als de capaciteit van alle schijven in 1 grote gedeelde pool van block storage.

Avi Networks

Avi Networks voorziet de flexibiliteit van ‘public cloud’ voor  de loadbalancing behoeften van uw kritische applicaties, inclusief analyse van de applicaties en het netwerk, voorspelbare en automatische schaalbaarheid, micro-segmentatie en self-service IT in private en publieke cloud. In tegenstelling tot traditionele ADC’s, die aanleiding geven tot aankoop van overcapaciteit, levert het Avi Vantage Platform flexibele en software defined applicatie ondersteunende diensten die de behoeften van next generation  datacenter architecturen invullen.

Nexenta

Nexenta levert veilige, high-performance, ultra-schaalbare, cloud en virtualisatie geoptimaliseerde storage software-oplossingen op elk hardware platform. Gebouwd op een ‘open platform’ draait het op een brede keuze van de industriestandaard hardware en integreert met OpenStack.

Intel

Intel® Service Asssurance Administrator (Intel® SAA ), de Diensten Niveau Manager,  biedt essentiële hulpmiddelen voor OpenStack* cloud diensten en het beheer van de infrastructuur. Het product biedt  functionaliteiten voor het ontwikkelen van een op software gebaseerde infrastructuur met sterk verbeterde diensten niveaus.

PLUMgrid

PLUMgrid ONS is een speciaal samengesteld software pakket voor hybride datacenters dat hen terabits aan uitbreidingscapaciteit biedt en mogelijkheden om een beveiligde scheiding op basis van beleidsregels aan te brengen tussen de verschillende huurders. Daarnaast heeft de software een zelf herstellend vermogen en geeft het gebruikers de mogelijkheid om private virtuele domeinen te creëren. De OpenStack Compatibility is gewaarborgd. Meer info is te vinden op: http://www.plumgrid.com/product/overview/

Midokura

MidoNet is een netwerk virtualisatie systeem dat enorm schaalbaar is. Het is software based en kent een gedistribueerde architectuur. Het werkt op alle cloud platformen. Is geschikt voor OpenStack, hybride, private of public clouds. En ideaal in een hybride VMWare & OpenStack omgeving.

Veritas

Veritas Technologies Corporation ondersteunt organisaties om de waarde van hun informatie te ontgrendelen, door oplossingen te bieden die zijn ontworpen voor ‘s werelds grootste en meest complexe samengestelde omgevingen.