OpenStackAanbieders

voor Nederland | België | Luxemburg

Fairbanks

Fairbanks beschikt over de meest recente OpenStack expertise in Nederland en heeft het grootste aanbod voor service providers, hosting partijen en middelgrote tot grote organisaties om een robuuste OpenStack Cloud te bouwen en te beheren.

Fairbanks NV is actief in alle delen van Nederland. Opgericht en gevestigd in Amersfoort.

Tevens is Fairbanks Community Ambassador Nederland. In deze rol stelt Fairbanks zich ten doel om het gedachtengoed van OpenStack in de lokale markt te promoten. Naast deze website en Social Media organiseert zij hiervoor regelmatig bijeenkomsten op verschillende locaties in Nederland.

Ubuntu

Canonical biedt een scala aan producten en diensten om uw OpenStack cloud ontwikkelingen eenvoudiger te maken, van de dagelijkse ondersteuning tot Jumpstart en advies op maat voor complexe cloud-implementaties. Ubuntu Advantage is het dienstenpakket dat rechtstreeks door Canonical wordt geleverd.

HPE

HPE Helion is een cloud platform dat bestaat uit hardware, software en diensten. Het is geschikt voor private, public en hybrid clouds. OpenStack en Cloud Foundry vormen het fundament. Het zorgt ervoor dat bedrijven in staat zijn om snel en eenvoudig een OpenStack cloud kunnen implementeren.