OpenStackAanbieders

voor Nederland | België | Luxemburg

Ubuntu

Ubuntu OpenStack is een volledig geïntegreerde en geoptimaliseerde combinatie van Ubuntu Server LTS, OpenStack en krachtige tools om OpenStack Cloud platformen te implementeren en te beheren. Ubuntu OpenStack is verkrijgbaar met 24×7 ondersteuning voor productieomgevingen wereldwijd.

HPE

HPE Helion is een cloud platform dat bestaat uit hardware, software en diensten. Het is geschikt voor private, public en hybrid clouds. OpenStack en Cloud Foundry vormen het fundament. Het zorgt ervoor dat bedrijven in staat zijn om snel en eenvoudig een OpenStack cloud kunnen implementeren.

VMWare

Software – en in het bijzonder applicaties – vormen het hart van de digitale transformatie. IT infrastructuur moet de applicatie optimaal ondersteunen en met VMware technologie kunnen organisaties een digitaal platform realiseren die web-scale application delivery mogelijk maakt. Onze aanpak van de op software gebaseerde architectuur helpt uw organisatie – ongeacht de omvang of industrie sector – om bestaande legacy data center virtualisatie technologie te combineren met nieuwe cloud-native technologieën zoals OpenStack. Hiermee worden organisaties in staat gesteld naast bestaande traditionele enterprise applicaties, ook nieuwe cloud-native applicaties op dezelfde infrastructuur te draaien on premise of in de Cloud. Terwijl IT door policies en governance de volledige controle behoudt, kunnen IT professionals en ontwikkelaars dezelfde tools blijven gebruiken die ze gewend zijn en waarmee ze productief zijn. Met VMware benutten organisaties het volle potentieel van de interne data, kunnen ze adequaat trends analyseren en ontwikkeling en vermarkten van nieuwe applicaties significant versnellen. Met VMware Integrated OpenStack hebben IT afdelingen de middelen om – met behulp van de bestaande VMware infrastructuur – snel en eenvoudig een productie-geschikte Openstack omgeving inrichten en beheren. Naast een kortere ontwikkel en uitrol tijd van applicaties, helpt VMware ook lagere acquisitie en provisioning kosten van daadwerkelijke hardware te realiseren.

SUSE

SUSE Cloud is gebaseerd op OpenStack en wordt volledig ondersteund door SUSE. Het stemt rekencapaciteit automatisch af op het gebruik en levert cloud opslag met Ceph. Het maakt optimaal gebruik van uw VMWare omgeving. En levert opslag, database, firewall en load-balancing ‘as-a-Service’.