OpenStackAanbieders

voor Nederland | België | Luxemburg

HPE

HPE Helion is een cloud platform dat bestaat uit hardware, software en diensten. Het is geschikt voor private, public en hybrid clouds. OpenStack en Cloud Foundry vormen het fundament. Het zorgt ervoor dat bedrijven in staat zijn om snel en eenvoudig een OpenStack cloud kunnen implementeren.

Dell

Dell levert een portfolio van infrastructuur, diensten en hulpmiddelen voor beheer die de weg naar een toekomst in de cloud van begin tot einde vereenvoudigt. Kies voor het opbouwen van een eigen cloud of voor het gebruiken van Dell public clouds.

Arista

In de kern van het portfolio van Arista staat het Extensible Operating System, een geavanceerd netwerk besturingssysteem om software gedreven cloud-netwerken te bouwen. Arista automatiseert in OpenStack het beschikbaar stellen van VLANS op switches om samen te werken met the OVS plug-in.

Supermicro

Supermicro levert een brede lijn van producten met servers, blades, GPU systemen, werkstations, moederborden, chassis, voedingen, opslag technologieën, netwerkoplossingen, server management software en SuperRack® kasten en accessoires. Voor een schaalbare cloud infrastructuur.

NetApp

NetApp storage integreert OpenStack om de inzet van cloud-diensten eenvoudiger, sneller en beter schaalbaar te maken. NetApp drivers voor OpenStack verminderen de integratie last voor IT-afdelingen die cloud-diensten implementeren en stelt ze in staat om hoogwaardige diensten te leveren.

Tintri

Tintri is de enige leverancier van VM-aware storage levert. Inclusief  een unieke integratie met OpenStack die het mogelijk maakt per VM/Volume end-to-end (host/netwerk/storage) performance inzichtelijk te maken en policies als snapshots, clones en QoS per Volume in te stellen. Tintri’s Cinder driver is sinds de Liberty release integraal onderdeel van OpenStack en separaat te downloaden voor de Juno and Kilo releases.

Intel

De vijfde generatie Intel® Core™ processoren beschikken over ongeëvenaarde prestaties en veelzijdigheid voor het meest uiteenlopende gebruiken bieden voldoende kracht en beveiliging die succesvolle bedrijven verwachten. De Intel® Core™ i3, Intel® Core™ i5 en Intel® Core™ i7 processors maken een nieuwe  golf aan innovaties mogelijk met eigenschappen zoals 3D scanning, gebarenbesturing en spraakcommando’s. Voor zakelijk gebruik zijn Intel® Core™ vPro™ processors ontworpen om aan de mobiliteits- en beveiligingseisen van uw bedrijf te voldoen, met de mogelijkheid om draadloos te contact te maken zonder kabels, draden of snoeren.