OpenStackAanbieders

voor Nederland | België | Luxemburg

Ubuntu

Canonical biedt een scala aan producten en diensten om uw OpenStack cloud ontwikkelingen eenvoudiger te maken, van de dagelijkse ondersteuning tot Jumpstart en advies op maat voor complexe cloud-implementaties. Ubuntu Advantage is het dienstenpakket dat rechtstreeks door Canonical wordt geleverd.

HPE

HPE Helion is een cloud platform dat bestaat uit hardware, software en diensten. Het is geschikt voor private, public en hybrid clouds. OpenStack en Cloud Foundry vormen het fundament. Het zorgt ervoor dat bedrijven in staat zijn om snel en eenvoudig een OpenStack cloud kunnen implementeren.

Rackspace

Rackspace integreert de beste technologieën uit de sector voor de specifieke behoefte van iedere klant. Het levert de meest geschikte oplossingen in een portfolio van publieke cloud, private cloud, dedicated servers en een combinatie van platforms.

Previder

Previder biedt hybride cloudoplossingen voor de hosting van bedrijfskritische applicaties. Private cloud, hosted cloud en hyperscale cloud kunnen daarbij optimaal met elkaar worden gecombineerd. Met eigen high-end datacenters en connectiviteit worden de platformen met elkaar verbonden. Wij bieden een persoonlijke aanpak bij het ontwerp, implementatie en beheer.