Welkom bij OpenStack.nl

Of u nu al OpenStack gebruikt of overweegt het te gaan gebruiken. OpenStack.nl is de plek om uzelf te informeren over OpenStack-gerelateerde oplossingen, producten en diensten in Nederland, België en Luxemburg. Daarnaast bieden we u verschillende gelegenheden om in contact te komen met de actieve OpenStack gemeenschap in de BeNeLux.

Hier vindt u producten en diensten die u helpen uw eigen OpenStack cloud omgeving op te bouwen en te exploiteren, uitsluitend van bedrijven die actief OpenStack ondersteunen in de Nederlandse markt en hebben voldaan aan de technische eisen om hun product van het OpenStack merk te mogen voorzien.

Leer hier hoe u OpenStack kunt beoordelen voor en invoeren in uw eigen organisatie. En vergelijk het aanbod van bedrijven per categorie en lees hoe organisaties in de BeNeLux u voorgingen. Voor technische informatie vindt u verwijzingen en links naar de officiële website van de OpenStack Foundation: Openstack.org.

OpenStack Missie: OpenStack gaat om het creëren van een Open Source Cloud Computing platform voor private en public cloud providers ongeacht grootte. OpenStack is enorm schaalbaar, kent geen beperkingen in omvang en is eenvoudig te implementeren.