OpenStack Evenementen in Nederland | België | Luxemburg

Nederland kent één van de meest actieve lokale OpenStack communities in de wereld. Onderwerpen variëren van technische diepgang (met ‘technical deep dives’) tot toepassingen van OpenStack in de praktijk. Interesse in OpenStack en lokale toepassingen? Laat van je horen in de  OpenStack BeNeLux Community.

Naast het bezoeken van evenementen kun je ook online op verschillende manieren deelnemen aan de OpenStack BeNeLux Community [LinkedIn | Twitter | Google+].

Blijf hier op de hoogte van alle relevante OpenStack evenementen in Nederland en schrijf je eenvoudig in voor het evenement naar je keuze!

De wereldwijde OpenStack community is een samenwerking van ontwikkelaars en cloud computing specialisten vanuit alle delen van de wereld. Zij werken vooral online samen in de verschillende deelprojecten en fora. Daarnaast organiseert de OpenStack Foundation wereldwijd summits en andere evenementen om deelnemers de gelegenheid te geven ook in ‘real live’ de banden met elkaar en de community aan te halen. En biedt het mogelijkheden om kennis en ervaringen uit te wisselen.

Op www.OpenStack.org vind je de agenda van alle internationale evenementen.

26 november 2015

Meetup OpenStack Orchestratie 2015

Nederland
Details
 

Ontdek hoe je alle onderdelen van je OpenStack-omgeving kunt regisseren met de Orchestration Services. Tijdens deze Meetup wissel  je kennis en ervaringen uit hoe je hardware, services en applicaties kunt installeren, configureren en  starten/ stoppen. Voor deze meetup zijn we nog op zoek naar interessante vragen en enthousiaste ervarings-deskundigen. Lees hier meer over de meetup en schrijf je in.

Sluiten