OpenStack Evenementen in Nederland | België | Luxemburg

Nederland kent één van de meest actieve lokale OpenStack communities in de wereld. Onderwerpen variëren van technische diepgang (met ‘technical deep dives’) tot toepassingen van OpenStack in de praktijk. Interesse in OpenStack en lokale toepassingen? Laat van je horen in de  OpenStack BeNeLux Community.

Naast het bezoeken van evenementen kun je ook online op verschillende manieren deelnemen aan de OpenStack BeNeLux Community [LinkedIn | Twitter | Google+].

Blijf hier op de hoogte van alle relevante OpenStack evenementen in Nederland en schrijf je eenvoudig in voor het evenement naar je keuze!

De wereldwijde OpenStack community is een samenwerking van ontwikkelaars en cloud computing specialisten vanuit alle delen van de wereld. Zij werken vooral online samen in de verschillende deelprojecten en fora. Daarnaast organiseert de OpenStack Foundation wereldwijd summits en andere evenementen om deelnemers de gelegenheid te geven ook in ‘real live’ de banden met elkaar en de community aan te halen. En biedt het mogelijkheden om kennis en ervaringen uit te wisselen.

Op www.OpenStack.org vind je de agenda van alle internationale evenementen.

03 november 2016

OpenStack Open SDN | OpenDaylight 2016

Nederland
Details

De integratie van OpenStack en OpenDaylight (ODL) is een hot topic. Een overvloed aan gedetailleerde informatie is beschikbaar, maar het meeste  van deze informatie is gericht op de wensen en eisen van de gebruiker, in plaats van, hoe de integratie wordt uitgevoerd.

Tijdens deze Meetup zullen we ons richten op de concrete uitvoering van de integratie met de verschillende componenten.

Sluiten
16 september t/m 31 december 2016

Gratis adviesgesprek met onafhankelijk OpenStack expert

Hoe te starten met OpenStack?
Details

Om goed uit de startblokken te komen met OpenStack biedt HPE Helion een adviesgesprek aan met een onafhankelijke OpenStack expert van Fairbanks. Maak hiervan gebruik om samen met uw team en deze expert te sparren over de verschillende mogelijkheden en de meest ideale strategie voor uw specifieke cloud implementatie.

Wilt u gebruik maken van dit adviesgesprek? Klik dan hier.

Dit gratis adviesgesprek wordt aangeboden door HPE Helion.

Sluiten