OpenStack Evenementen in Nederland | België | Luxemburg

Nederland kent één van de meest actieve lokale OpenStack communities in de wereld. Onderwerpen variëren van technische diepgang (met ‘technical deep dives’) tot toepassingen van OpenStack in de praktijk. Interesse in OpenStack en lokale toepassingen? Laat van je horen in de  OpenStack BeNeLux Community.

Naast het bezoeken van evenementen kun je ook online op verschillende manieren deelnemen aan de OpenStack BeNeLux Community [LinkedIn | Twitter | Google+].

Blijf hier op de hoogte van alle relevante OpenStack evenementen in Nederland en schrijf je eenvoudig in voor het evenement naar je keuze!

De wereldwijde OpenStack community is een samenwerking van ontwikkelaars en cloud computing specialisten vanuit alle delen van de wereld. Zij werken vooral online samen in de verschillende deelprojecten en fora. Daarnaast organiseert de OpenStack Foundation wereldwijd summits en andere evenementen om deelnemers de gelegenheid te geven ook in ‘real live’ de banden met elkaar en de community aan te halen. En biedt het mogelijkheden om kennis en ervaringen uit te wisselen.

Op www.OpenStack.org vind je de agenda van alle internationale evenementen.

16 september 2016

OpenStack Day Benelux 2016

Nederland
Details

OpenStack in Productie!

Op 16 september 2016 organiseren wij als OpenStack Community Ambassador voor de derde keer de OpenStack Day Benelux. Op dit evenement kunt u zich als beslisser, ontwikkelaar, beheerder en gebruiker laten inspireren over de praktische toepassingen van OpenStack als cloud software. Het evenement vindt wederom plaats in ‘t Spant! in Bussum.

Zoals u van ons gewend bent is dit bijzondere event geheel gratis!

Sluiten
03 november 2016

OpenStack Open SDN | OpenDaylight 2016

Nederland
Details

De integratie van OpenStack en OpenDaylight (ODL) is een hot topic. Een overvloed aan gedetailleerde informatie is beschikbaar, maar het meeste  van deze informatie is gericht op de wensen en eisen van de gebruiker, in plaats van, hoe de integratie wordt uitgevoerd.

Tijdens deze Meetup zullen we ons richten op de concrete uitvoering van de integratie met de verschillende componenten.

Sluiten