OpenStack Evenementen in Nederland | België | Luxemburg

Nederland kent één van de meest actieve lokale OpenStack communities in de wereld. Onderwerpen variëren van technische diepgang (met ‘technical deep dives’) tot toepassingen van OpenStack in de praktijk. Interesse in OpenStack en lokale toepassingen? Laat van je horen in de  OpenStack BeNeLux Community.

Naast het bezoeken van evenementen kun je ook online op verschillende manieren deelnemen aan de OpenStack BeNeLux Community [LinkedIn | Twitter | Google+].

Blijf hier op de hoogte van alle relevante OpenStack evenementen in Nederland en schrijf je eenvoudig in voor het evenement naar je keuze!

De wereldwijde OpenStack community is een samenwerking van ontwikkelaars en cloud computing specialisten vanuit alle delen van de wereld. Zij werken vooral online samen in de verschillende deelprojecten en fora. Daarnaast organiseert de OpenStack Foundation wereldwijd summits en andere evenementen om deelnemers de gelegenheid te geven ook in ‘real live’ de banden met elkaar en de community aan te halen. En biedt het mogelijkheden om kennis en ervaringen uit te wisselen.

Op www.OpenStack.org vind je de agenda van alle internationale evenementen.

14 september 2018

OpenStack Day Benelux 2018

Nederland
Details
 

OpenStack

Op 14 september 2018 organiseren wij als OpenStack Community Ambassador voor de vijfde keer de OpenStack Day Benelux. Op dit evenement kunt u zich als beslisser, ontwikkelaar, beheerder en gebruiker laten inspireren over de praktische toepassingen van OpenStack als cloud software. Daarnaast kunt u de zogenaamde informatiemarkt bezoeken of demo’s bekijken bij de diverse stands waar we natuurlijk een snack en een drankje serveren. Zoals u van ons gewend bent is dit bijzondere event geheel gratis!

Voor vragen over het programma en sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met Ruud Harmsen! r.harmsen@fairbanks.nl

Sluiten