OpenStack Evenementen in Nederland | België | Luxemburg

Nederland kent één van de meest actieve lokale OpenStack communities in de wereld. Onderwerpen variëren van technische diepgang (met ‘technical deep dives’) tot toepassingen van OpenStack in de praktijk. Interesse in OpenStack en lokale toepassingen? Laat van je horen in de  OpenStack BeNeLux Community.

Naast het bezoeken van evenementen kun je ook online op verschillende manieren deelnemen aan de OpenStack BeNeLux Community [LinkedIn | Twitter | Google+].

Blijf hier op de hoogte van alle relevante OpenStack evenementen in Nederland en schrijf je eenvoudig in voor het evenement naar je keuze!

De wereldwijde OpenStack community is een samenwerking van ontwikkelaars en cloud computing specialisten vanuit alle delen van de wereld. Zij werken vooral online samen in de verschillende deelprojecten en fora. Daarnaast organiseert de OpenStack Foundation wereldwijd summits en andere evenementen om deelnemers de gelegenheid te geven ook in ‘real live’ de banden met elkaar en de community aan te halen. En biedt het mogelijkheden om kennis en ervaringen uit te wisselen.

Op www.OpenStack.org vind je de agenda van alle internationale evenementen.

02 juni 2016

OpenStack Hardware Integration 2016

Nederland
Details

Het begint hier!

Welke hardware configuratie past het beste werkt voor uw OpenStack omegving? Wat is de “beste” hardwareconfiguratie voor een bepaalde workload welke op OpenStack draait? Welke workloads zal u in eerste instantie draaien op OpenStack. Weet je welke workloads drie maanden na de implementatie zullen worden uitgevoerd in uw OpenStack omgeving ? Tijdens deze meetup richten we ons op de hardware Intergratie en service modeling.

Sluiten
16 september 2016

OpenStack Day Benelux 2016

Nederland
Details
 

Volgt

Sluiten
03 november 2016

OpenStack Open SDN | OpenDaylight 2016

Nederland
Details
 

Volgt

Sluiten