OpenStack Evenementen in Nederland | België | Luxemburg

Nederland kent één van de meest actieve lokale OpenStack communities in de wereld. Onderwerpen variëren van technische diepgang (met ‘technical deep dives’) tot toepassingen van OpenStack in de praktijk. Interesse in OpenStack en lokale toepassingen? Laat van je horen in de  OpenStack BeNeLux Community.

Naast het bezoeken van evenementen kun je ook online op verschillende manieren deelnemen aan de OpenStack BeNeLux Community [LinkedIn | Twitter | Google+].

Blijf hier op de hoogte van alle relevante OpenStack evenementen in Nederland en schrijf je eenvoudig in voor het evenement naar je keuze!

De wereldwijde OpenStack community is een samenwerking van ontwikkelaars en cloud computing specialisten vanuit alle delen van de wereld. Zij werken vooral online samen in de verschillende deelprojecten en fora. Daarnaast organiseert de OpenStack Foundation wereldwijd summits en andere evenementen om deelnemers de gelegenheid te geven ook in ‘real live’ de banden met elkaar en de community aan te halen. En biedt het mogelijkheden om kennis en ervaringen uit te wisselen.

Op www.OpenStack.org vind je de agenda van alle internationale evenementen.

02 november 2017

OpenStack Pike release | 2017

Nederland
Details

De OpenStack sandbox is uw kans om OpenStack te leren kennen #learnopenstack. Op dit moment kunt u gebruik maken van het online lab dat beschikbaar is via Openstack.nl.

Bent u een ervaren gebruiker? Wij raden OpenStack gebruikers van alle niveaus aan om deel te nemen. We zijn op zoek naar een netwerk van specialisten die het OpenStack platform begrijpen om alle vragen te beantwoorden die nieuwkomers zouden kunnen hebben. Klik hier om u aan te melden als deelnemer.

 

Evenement: 15:00 tot 19:00 uur

 

Agenda:

15:00 – 15:30 : ontvangst
15:30 – 18:00 : gesprekken, activiteiten etc.
18:00 – 19:00 : eten en drinken

Zodra we dichter bij het evenement komen, zullen we meer informatie delen inclusief materiaal over hoe u voor te bereiden voor de Meetup OpenStack Pike release | 2017.

Sluiten